Туслах цэс
Хэрэглэгчийн булан
Нэвтрэх нэр
Нууц үг
 
Нууц үг сэргээх | Бүртгүүлэх
 
Компани
Брендийн танилцуулга
    Цай
    Цайны ид шид
    2011/04/20
    Бохирдсон балжингарма цэцгийн арьсыг хурдан, сайн цэвэрлэе гэвэл хамба шарилж буюу хандаар бэлтгэсэн цай хамгийн тохиромжтой. Эл цайны хандаар нvvрээ байнга шавшихад арьс цэвэрхэн болохоос гадна уян хатан болно. Бас vрчлээнээс хамгаална. дэлгэрэнгүй
    Цайг яаж уувал эрvvл мэндэд тустай вэ?
    2011/04/20
    Өлөнгөөрөө хэт ялангуяа эхvvн цай уувал аагтай цай уух нь ходоодонд муу. Орой унтахаасаа өмнө нойр алдаж, дараа өдрийн чинь ажлын чадварт нөлөөлдөг байна. Хvvхэд багачууд хэтэрхий аагтай цай уух нь тийм ч сайн биш. дэлгэрэнгүй
    Ангилал
    2011/04/20
    Дэлхийд цайны 350 гаруй төрлийн бут ургадаг, харин одоо vйлдвэрлэж буй цайны сорт нэг мянгаас давжээ. Боловсруулдаг аргаар нь бvх цайг дараах vндсэн бvлэгт хуваадаг:
    - Ферментжvvлсэн цай буюу улаан цай.

    дэлгэрэнгүй
    Мэргэжилтнvvд зарим хvнд цай бага уухыг зөвлөдөг
    2011/04/20
    Цай бол цайны бутны навчаар хийсэн ундаа. Хятадад энэ навчны ер бусын шинж чанарыг аль эрт нээсэн юм. Тэгээд ч тvvнээс хойш цай боловсруулах, чанах, уух шинэ шинэ арга бий болгожээ. Мэргэжилтнvvдийн хэлдгээр, цайны навчинд 300 орчим бодис, тухайлбал уураг, тос, 10 гаруй төрлийн амин дэм, тvvнчлэн цайны фенол, кофеин, липидийн сахар агуулагддаг байна.дэлгэрэнгүй
    ЦАЙ ЮУГААРАА ХОРТОЙ, ЮУГААРАА АШИГТАЙ ВЭ?
    2011/04/20
    Цай өнөөдөр дэлхий нийтэд хамгийн их тvгсэн, уух хамгийн дуртай ундааны нэг билээ.
    Хоолныхоо цэснээс цайг бvрэн хассан нэг ч хvн олдохгvй болов уу.
    дэлгэрэнгүй
      Жимс ногоо
      Брокколи
      2011/04/21

       Хорт хавдрын эсрэг үйлчилгээтэй хамгийн гол бүтээгдэхүүн ба энэхүү байцааг хэрэглэвэл хорт хавдарт өртөх эрсдэл 60-80%-иар буурдаг. Бөөрөнхий байцааг бодвол уураг 1.5 дахин, эрдэс 2 дахин, С аминдэм 2 дахин, каротин 50 дахин ихээр агуулагддаг юм.

      дэлгэрэнгүй
      Жүрж
      2011/04/21
       Жүрж – Зүрхний өвчин ба хорт хавдрын эсрэг антиоксидант амин дэм болсон С витаминыг хангагч хамгийн гол бүтээгдэхүүн ба жүржийн шүүсээр хор саармагжуулах болон үе мөчний өвчин эмчилхэд нэн тустай.дэлгэрэнгүй
      Нэрс
      2011/04/21
      Тархины үйл ажиллагааг сэргэг байлгахад чухал нөлөөтэй хамгийн гол бүтээгдэхүүн ходоод гэдэсний хямралын улмаас шингэн алдах үед хэрэглэнэ. Мөн амны хөндийн үрэвсэлт өвчин, харааны үйл ажиллагаанд эерэг нөлөөтэй. дэлгэрэнгүй
      Үзэм
      2011/04/21
      - Эхийг жирэмсэний үед хаван үүсэх
      - Шөрмөс татах  зэрэг хүндэрлээс сэргийлнэ.

      дэлгэрэнгүй
        Цагаан идээ
        Сүү
        2011/04/20
        -Хавдрын дараах үеийн хүндрэл болох химийн туяагаар эмчлүүлж, хордсон  үед түүний хорыг гадагшлуулах
        -Уурагаа маш их алдсан байдаг учраас төгс уурагаар амархан нөхөгдөх боломжтой.

        дэлгэрэнгүй
        Цагаан тос
        2011/04/20
        Манай орнод цагаан тосыг 2 аргаар хийнэ. Нэгдэхь арга нь зөөхийнөөс авна.Цуглуулсан зөөхийнөөс шар усыг нь гаргасны дараа саванд хийж, хутгуураар хутгавал тослог нь шар уснаас ялгарна.дэлгэрэнгүй
        Зөөхий
        2011/04/20
        Манайхан үнээ, хонь, ямаа, ингэний сүүнээс цөм зөөхий авна.Чулуун буюу ваар сав, эсхүл модон суулганд түүхий сүүгээ хйигээд уур амьсгал тэнцүүхэн 20-30 градус орчмын халуунд, саруул тунгалаг сэрүүхэн өрөөнд 6-8 цаг байлгавал сүү нь ээдээд дээгүүр нь шарангуй өнгө татаж гөлмөгтсөн хоёр гурван хуруу зузаан давхарга буй болно.дэлгэрэнгүй
        Сүүн хурууд
        2011/04/20
        Сүүн хуруудыг голдуу үнээний ээдсэн сүүгээр хийдэг.Үүнийг хийхэд түрүүний бичсэнчлэн сүүнийхээ зөөхийг хамж авсны дараа ээдсэн сүүг тогоонд юүлэн гал дээр дээр тавивал сүү нь нитгэрэн шар ус ялгарна.дэлгэрэнгүй
        Тараг
        2011/04/20
        Зөв иссэн өөрийн гэсэн өвөрмөц үнэр амттай  тараг нь судасны нялцгай эд өтгөрөхөөс сэргийлэх чадавхтай хөгшин залуу ямар ч хүнд тохиромжтой  ундаа юм. Тарагны сүүн хүчлийн бактериуд нь дараах сайн үр дүнд хүргэдэг байна. дэлгэрэнгүй
        Будаа
        Шар буурцаг
        2011/04/22
        Шар буурцаг – Уургийн хамгийн гол эх үүсвэр бөгөөд хүний биед үл орлох амин хүчлийг агуулдаг. Шар буурцаг нь цагаан хоолтон болон бага насны хүүхдийг шим тэжээлийн дуталаас сэргийлнэ.дэлгэрэнгүй
        Гурвалжин будаа
        2011/04/22
        Хїний биеийн сахарын хэмжээг тэнцвэржїїлдэг. Бетта глюкоз ихтэй учир гэдэсний гїрвэлзэх хєдєлгєєнийг нэмэгдїїлж хоол боловсруулах системд эерэг нєлєєтэй.
        дэлгэрэнгүй
        Хүүхдийн будаа
        2011/04/22
        Сүү болон будаатай каш нь өөрийн шинж чанараар өндөр ач холбогдолтой бүтээгдэхүүнүүд юм. Буудай нь организмыг энергээр хангах нүүрс-усны эх үүсвэр болох витамин В-н төрлүүд болон ургамлын уурагууд мөн цэвэр бодисууд болох . . .дэлгэрэнгүй
        Овъёос
        2011/04/22
        Овъёос нь уургаар баялаг бөгөөд аминдэм В1, В2, В4, К болон кали, фосфор, төмөр,  магни, иодын  эх үүсвэр болно. Үүний зэрэгцээ үрийн гадна хальсанд уусамхай болон уусамхай бус эслэг, лигнин, фитат, аминдэм, эрдэс, фенолын нэгдэл, цагаан лав зэрэг биологийн идэвхт олон бодис оршино. дэлгэрэнгүй
        Шар будаа
        2011/04/22
        Шар будаа нь цистит хөдөлснийг намжаанаа, шээсний сүв буюу давсгаар өвдөх нь агшин зуурт зүгээр болгодог шидтэй хүнс юм. Ингэхдээ шар будаагаа сайтар угаагаад усыг цагаан болтол нь зайлж тэр устай нь хүчтэйгээр сэгсрэн зайлаад ус цайвар болж ирнэ. дэлгэрэнгүй
        Илүүдэл жин
        Та турахыг хvсээ юv?
        2011/04/21
        -Хөргөгчийнхөө өмнө жин тавь. Харин хөргөгчийнхөө нvvрэн дээр тарган эмэгтэйн зураг олоод наачих. Тэгээд хөргөгчөө онгойлгох бvрийдээ өөртөө “би хэзээ ч ийм тарган байж болохгvй” гэж хэлж бай.
        -Гал тогооныхоо ханыг хөх өнгөөр буд. Ийм өнгө өлсгөлөнг дардаг гэж ярьдаг юм.

        дэлгэрэнгүй
        Хоолоо зөв тохируулахгvйгээр гоо сайхны тухай ярих ч хэрэггvй
        2011/04/21
        Та бидний өдөр тутмын хоол хvнс гоо сайханд шууд нөлөөлдөг. Тиймээс гоо сайхан байхын хамгийн анхны алхам бол хоол хvнсээ зөв тохируулах явдал юм.
        Манайхан эрс тэс уур амьсгалтай нөхцөлд илчлэг ихтэй, ялангуяа өвлийн улиралд мах ихээр идэх хэрэгтэй гэцгээдэг нь маш буруу бөгөөд ямар ч цаг улиралд мах голдуу нэг төрлийн хоол хэрэглэх нь гоо сайхан байх нь байтугай эрvvл аж төрөх vндсийг ч устгадаг.
        дэлгэрэнгүй
        Жингээ хасах хамгийн МУУ 6 зөвлөгөө
        2011/04/21
        Турахыг хvссэн хvнд хvн бvр л бараг өөр өөрийн санал бодлоо, зөвлөгөө хэлдэг. Хоолны дэглэм, нууц жор гээд бvгд л vр дvнтэй болохыг нь гайхан зөвлөдөг. Гэвч аль нь vнэн болохыг яаж мэдэх вэ? Ямартай ч миний сонсож байснаар турах хамгийн муу 6 зөвлөгөөг энд жагсаалаа.
        дэлгэрэнгүй
        90х60х90-д ойртох энгийн аргууд
        2011/04/21
        XXI зууны тахлын тоонд таргалалт цохиж л явна. Суудлын ажил, хөдөлгөөний хомсдол, өвчин эмгэг, буруу хооллолт зэрэг олон шалтгаанаас vvсдэг таргалалт нь хvмvvсийн толгойны өвчин болоод байгаа.
        Vvнтэй зэрэгцээд таргалалтаас ангижрах олон төрлийн арга гарч ирсэн. Нэг хэсэг нь хоолоо сойж ядаргаанд орж байхад нөгөө хэсэг нь төрөл бvрийн эм бэлдмэл ууж биедээ өвчин нэмж байх юм. Сайхан харагдахыг хvсэхгvй хэн байхав.
        дэлгэрэнгүй
        Хvслээ хязгаарлах 12 арга
        2011/04/21
        Шөнө юм идэж байхгvй хэмээн мянгантаа өөртөө амлалт өгдөг ч ихэнх хvн vvнийгээ биелvvлэх нь ховор. Хэрвээ та унтахаасаа өмнө юм иддэг муу зуршилтай бол ямар vр дагавар авчирдагийг мэдэх vv? Унтахаасаа өмнө юм идсэнээр хоол боловсруулах эрхтэн ачааллаа дийлэхээ больж, унтаж байхдаа муухай зvvд зvvдлэх, нойргvйдэх зэрэг биед ямар нэгэн зовиур vvсгэдэг. Тэгвэл vvнээс ангижрах 12 аргыг танд санал болгож байна.
        дэлгэрэнгүй
        Эрүүл хоол
        Экологийн цэвэр бүтээгдэхүүн
        2011/04/21
         Компанийн бараа бүрдүүлэлтийн бодлогын нэгэн чухал хэсэг болох цэвэр байгалийн гаралтай, гарал үүсэл нь тодорхой, тариалах, үржүүлэх, бэлтгэх, тээвэрлэх, худалдаалах явцад эрүүл ахуй ариун цэврийн шаардлагыг бүрэн хангасан хөдөө аж ахуйн гаралтай бүтээгдэхүүнийг хөгжүүлэх төсөл хөтөлбөрүүдийг  амжилттай хэрэгжүүлж эхлээд байна.
        дэлгэрэнгүй
        ЦАГААН ХООЛНЫ ГАЗАР:
        2011/04/20
        2009 онд онд “Эрүүл хүнс – Зөв сонголт – Зохистой хэрэглээ” хөтөлбөрийн үйл ажиллагааг эрчимжүүлж зөвхөн хүнсний бүтээгдэхүүнийг худалдаалаад, хэрэглээний  ач холбогдлын талаар зөвлөгөө өгөөд зогсохгүй бүтээгдэхүүнүүдийг хэрхэн бэлтгэж хоол хүнсэндээ хэрэглэх талаар сургаж дадлагажуулах бааз суурь болгон, түүнчлэн хэрэглэгчдийн хоол хүнсний хэрэглээг зөв удирдан чиглүүлэх зорилгоор “Цагаан хоолны газар”-ыг байгуулан нээлтийн ажиллагааг мэргэжлийн байгууллага, байнгын хэрэглэгчдийн оролцуулан зохион байгуулж хэвлэл мэдээлэлийн хэрэгслээр сурталчилгаа хийсэн.
        дэлгэрэнгүй
        Үйлчилгээний зорилго
        2011/04/20

        Компанийн нийгмийн хариуцлагаа ухамсарлан хүнсний хэрэглээний асуудал, аюулгүй байдлаа цогцооор нь шийдэхэд хэрэглэгчид тусалснаар хүн ардыг эрүүлжүүлэх, эрүүл мэндийг хамгаалахад бодитой хувь нэмэр оруулах явдал юм.

        дэлгэрэнгүй
        “ЭРҮҮЛ ХҮНС-ЗӨВ СОНГОЛТ-ЗОХИСТОЙ ХЭРЭГЛЭЭ” ХӨТӨЛБӨРИЙН ХӨГЖИЛ:
        2011/04/20
         "Эвридэй интернэшнл” ХХК нь 2002 онд шинэ худалдааны төв ашиглалтанд оруулж хүнсний худалдааны “Эвридэй” сүлжээ байгуулан эрхэм зорилгоо “Эрүүл, чанартай хүнсний худалдаа, үйлчилгээгээр салбартаа манлайлагч байх” хэмээн тодорхойлж  “Өдөр бүр-Эрүүл хүнс” уриаг дэвшүүлэн  ажиллаж байна.дэлгэрэнгүй
               
          PMS.MN
          Developed by: miniCMS™ v2
          Web stats